Eten met gemak

ThuisHulp Breda heeft haar dienstenpakket uitgebreid met de maaltijdservice van Eten met gemak. Daarmee vergroot de zorgaanbieder haar aanbod op het gebied van huishoudelijke hulp. Philip van den Berg, directeur van ThuisHulp Breda, is blij met de samenwerking: “Een belangrijk onderdeel om zelfstandig te kunnen blijven wonen is de warme maaltijd. Met Eten met gemak, die de maaltijden aan huis bezorgd, hebben we hierin een lokale partner gevonden die hetzelfde hoge kwaliteitsniveau nastreeft”.

Thuishulp Breda is ontstaan uit MediPlus Hulpmiddelen en Thuiszorg DAT en richt zich als zorgaanbieder op huishoudelijke en particuliere hulp aan inwoners uit Breda. Doel van de organisatie is om de mensen langer zelfstandig in hun eigen vertrouwde omgeving te laten wonen. Met Eten met Gemak wordt het dienstenpakket van de zorgaanbieder verder uitgebreid: “We zijn enthousiast over de hoge kwaliteit van de gerechten en zijn er trots op dat we in de maaltijdservice van Eten met gemak een nieuwe partner hebben gevonden. Door de samenwerking kunnen we onze cliënten nog beter van dienst zijn”, vertelt van den Berg namens ThuisHulp Breda.

Eten met gemak is een uitkomst voor mensen bij wie het even niet lukt om zelfstandig een maaltijd te bereiden of wanneer men weinig tijd heeft om te koken. Via de maaltijdservice van Eten met gemak krijgen de cliënten van Jochem Vogels elke week koelverse maaltijden aan huis bezorgd, die ze vervolgens eenvoudig kunnen verwarmen. Zij hebben de keuze uit een wekelijks variërend en uitgebreid assortiment aan gerechten en kunnen de maaltijden aanvullen met een voorgerecht, toetje of een ander bijgerecht.
Eten met gemak vergroot met haar dienstenpakket het gemak voor de thuiswonende zelfstandigen, vertelt Jochem Vogels: “Persoonlijke benadering staat bij ons hoog in het vaandel. We hebben veel verschillende dieetvormen zoals zoutarm of glutenvrij en zetten graag een stapje extra voor de klant. Desgewenst bezorgen we de gerechten tot in de koelkast.”

De maaltijdservice van Jochem Vogels is beschikbaar voor iedereen die van lekker en gevarieerd eten houdt. Een maaltijd bestellen is heel eenvoudig, snel geregeld en kan al besteld worden vanaf €6,39. Inwoners van 65 jaar en ouder die de beschikking hebben over een BredaPas krijgen bovendien een aantrekkelijke korting en betalen slechts €3,24 per hoofdgerecht. Mantelzorgers of ouderen die op zoek zijn naar een goede maaltijd voor henzelf of ouders kunnen een proefbox bestellen door te bellen naar Jochem Vogels via 076-8200260. Eten met gemak is actief in de gemeenten Breda, Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Drimmelen, Etten-Leur, Geertruidenberg, Gilze en Rijen, Oosterhout, Werkendam en Zundert.

Kijk voor meer informatie op de website van Eten met gemak.