Wij zetten onze medewerkers
op plaats één

Lokaal het verschil maken

Korte lijnen

Wij geloven in kleinschalige zorg en in het werken in wijkteams. Deze teams worden voorzien van de disciplines die wij voor ogen hebben, namelijk: huishoudelijke ondersteuning, verzorging. Deze disciplines zorgen er samen met het netwerk van de cliënt voor dat we de juiste kwaliteit van zorg kunnen bieden. Het grote voordeel: alle professionals zijn werkzaam bij dezelfde organisatie. De lijnen zijn daardoor kort en de communicatie verloopt goed. En juist aan goede communicatie ontbreekt het vaak, omdat het professionele netwerk van de cliënt vaak bestaat uit zorgprofessionals van verschillende organisaties.

De werknemers zijn essentieel om de groeiende zorgbehoefte te ondervangen. De ontwikkeling van goed werkgeverschap is daarom heel belangrijk. En dít staat bij ThuisHulp Breda hoog in het vaandel. Wij zetten onze medewerkers op plaats één! Een tevreden medewerker biedt goede zorg en is positief. Dit positieve gevoel neemt hij of zij mee naar cliënten. Het resultaat?  Kwalitatief goede dienstverlening.

Ontzorgen staat voorop

We willen allemaal oud worden, maar dan wel op een waardige manier. Met aandacht en respect. Medewerkers van ThuisHulp Breda horen vaak dat mensen zich eenzaam voelen en de zorg niet naar wens verloopt. Dit onderwerp vraagt aandacht. Wij zijn van mening dat lokale partijen ThuisHulp Breda en Mediplus Hulpmiddelen cliënten goed kunnen helpen in hun eigen veilige en vertrouwde leefomgeving.

“Wat goede zorg voor ons inhoudt? Simpel: kwalitatief goede huishoudelijke ondersteuning bieden. En ons aan de gemaakte afspraken houden.”