We doen het met z'n allen

Team specialistische zorg

Maak kennis met ons

Sinds 1 juli 2022 zijn wij dit team gestart bij Thuishulp Breda.  Wij zien het als een mooie uitdaging om het team binnen deze organisatie op te zetten en vorm te geven. Hiervoor wordt door Thuishulp Breda alle ruimte geboden. Er heerst een fijne werksfeer waarbij er persoonlijke aandacht is voor zowel de medewerker als de cliënt.

De collega’s binnen ons team hebben vakkundige kennis en kenmerken zich door hun betrokkenheid, ruimdenkendheid en inlevingsvermogen om aan u de juiste zorg te leveren. Zij hebben ruime ervaring en regelen alles wat nodig is om de zorg optimaal te organiseren. Wij kenmerken ons door zorg op maat te leveren, tijd te hebben voor u als client waarbij er ook aandacht is voor u als persoon, uw thuissituatie en omgeving.

 

Astrid Landa

Specialistisch verpleegkundige

Mijn naam is Astrid Landa. Ik ben al lang werkzaam in de zorg. Hier ligt mijn passie. 

Ik ben na een lange periode in het ziekenhuis werkzaam te zijn geweest overgestapt naar de thuiszorg sinds 11 jaar waarvan nu alweer 7 jaar in de specialistische thuiszorg. Dit werk is afwisselend en erg leuk om te doen. Ben daarom heel enthousiast om deze zorg nu samen met collega’s op te gaan zetten binnen Thuishulp Breda Wijkverpleging. 

Trix Beljaars

Specialistisch verpleegkundige

Hallo allemaal, ik ben Trix Beljaars, ik ben kinderverpleegkundige en ben in 2013 overgestapt naar de specialistische thuiszorg. Sinds dag 1 heb ik het goed naar mijn zin. Prachtig en waardevol werk, fijn dat ik de mensen thuis in hun eigen omgeving hun zorg kan bieden.

Ik ben 1 van de 3 verpleegkundigen waarmee wij binnen THB wijkverpleging een Specialistisch team startten.

Afgelopen jaar is er veel gebeurd. Het startte met een gezellig praatje op straat over de eventuele start van een nieuwe thuiszorgorganisatie.

Dit werd gevolgd door regelmatige overleggen en door alles wat erbij komt kijken.

Maar nu…. het is zover, per 1 juli zijn wij gestart.

Ik kan alleen maar kort en krachtig zeggen; Dat ik blij ben dat ik mijn hart volg. Ik wordt er intens gelukkig van en ga vele mooie kilometers rijden. Samen met klanten, collega’s en andere disciplines gaan we mooie zorg bieden en herinneringen maken.

Met andere woorden…prachtig werk. Tot snel!

Minke Geutjes

Specialistisch verpleegkundige

Hoi, ik ben Minke Geutjes, verpleegkundige, getrouwd en moeder van drie jongens. Naast mijn werk ben ik vaak creatief bezig, maak ik muziek en ga ik graag op pad met mijn gezin, al hebben die jongens daar niet altijd zin meer in tegenwoordig.

Ik werk al zo’n 23 jaar in de zorg en de laatste 13 jaar in de thuiszorg. Ik heb de mogelijkheid gekregen om met collega’s een specialistisch thuiszorg team op te zetten, het leveren van ziekenhuiszorg thuis. Dit heb ik met heel veel plezier gedaan en zal ik met nog meer plezier blijven doen bij Thuishulp Breda.

Een nieuwe zorgorganisatie die ik met gedreven collega’s mag gaan vormgeven. Een superleuke uitdaging waar we iets heel moois van gaan maken.