We doen het met z'n allen

Team wijkverpleging

Maak kennis met ons

ThuisHulp Breda staat voor hulp op jouw manier. Dat vinden we heel belangrijk.
Om hiervoor te zorgen, hebben wij een team vol professionele medewerkers.

Olga Nouws

Manager Zorg

Al bijna 30 jaar ben ik werkzaam in de zorg, waarvan 12 jaar als Manager Zorg. Hierdoor heb ik dus veel ervaring kunnen en mogen op doen.

Vorig jaar heb ik de vraag gekregen om binnen Thuishulp Breda de wijkzorg op te gaan starten samen met een geweldig team wijkverpleegkundigen en specialistisch verpleegkundigen. Ik krijg er enorm veel energie van om dit te mogen ondernemen.

Als manager zorg bij ThuisHulp Breda ben ik verantwoordelijk voor de totale organisatie van de wijkverpleging. Dit wil zeggen dat ik niet alleen met operationele zaken bezig ben, maar ook het aanvragen van de contracten bij de zorgverzekeraars is een van mijn werkzaamheden. Samen met elkaar als team dagelijks er voor zorgen dat we de zorg op een juiste manier organiseren is wat het voor mij zo speciaal maakt.

#samenvoordezorg

Kristel van Aert

Wijkverpleegkundige

Mijn naam is Kristel van Aert en sinds 1 juni 2022 ben ik werkzaam als wijkverpleegkundige bij Thuishulp Breda Wijkverpleging. Voorheen heb ik 12 jaar als wijkverpleegkundige bij andere organisaties in Breda en omgeving gewerkt, inmiddels ervaring genoeg dus. Ik vind het nog steeds het mooiste beroep wat er is waar ik heel veel energie van krijg! Thuishulp Breda Wijkverpleging is een nieuwe lokale organisatie waarbij de medewerker centraal staat en zo voelt het ook echt. Er is hier veel ruimte voor eigen inbreng en vertrouwen is de basis van onze samenwerking. Iedereen is hierdoor bereidt net dat stapje extra te zetten voor elkaar waardoor je werk veel leuker wordt. Het contact tussen collega’s is goed en er is altijd ruimte voor gezelligheid. Daarnaast staat kwaliteit in onze zorg heel hoog, door de diversiteit aan werkzaamheden in de zorg is geen dag hetzelfde en is iedere dag opnieuw een uitdaging.

Lotte Meusen

Wijkverpleegkundige

Mijn naam is Lotte Meusen. Sinds 2010 ben ik werkzaam in de wijkverpleging. En sinds 1 juni 2022 bij Thuishulp Breda Wijkverpleging. De wijkverpleging, een werkveld waarin ik nog altijd veel uitdaging vind. Het breed kijken, het ‘niet pluis’ gevoel,  het in kunnen leven in elke individuele cliënt situatie en het inventariseren van wat er nodig is en dit alles in overleg met de cliënt en diens mantelzorger spreekt mij aan. Samen met mijn inmiddels flink gegroeide netwerk op het gebied van o.a. zorg en welzijn in Breda zorgt ons wijkteam er mede voor dat iemand bijvoorbeeld op een veilige manier zo lang mogelijk zelfstandig kan blijven wonen. Soms is hiervoor (tijdelijk) professionele zorg nodig maar vaak kan het ook door een cliënt en zijn/haar netwerk advies te geven of in de juiste richting te navigeren.

De diversiteit, de dynamiek en de vrijheid maakt dat ik mijn werk als wijkverpleegkundige met ontzettend veel passie doe!