Ons werk houdt niet
op bij schoonmaken

Werkzaamheden

Welke soorten hulp
bieden we aan?

Woon je zelfstandig en lukt het je niet meer je huishouden op orde te houden? Zijn klussen als het lappen van de ramen en het verschonen van je beddengoed dusdanig zwaar dat je er lange tijd van moet bijkomen? ThuisHulp Breda biedt huishoudelijke ondersteuning. Kun je nog veel zelf? Dat is fijn! ThuisHulp Breda ondersteunt je waar jij dat nodig hebt. Heb je veel hulp nodig? Dan ontlast jouw thuishulp jou.

ThuisHulp Breda: voor zorg op jouw manier.

Huishoudelijke hulp

Een schoon huis, een opgemaakt bed en een kast vol frisgewassen kleding. Voor veel mensen is dit een vanzelfsprekendheid. Maar soms lukt het tijdelijk of permanent niet meer deze huishoudelijke taken zelf uit te voeren. In dit geval kan ThuisHulp Breda uitkomst bieden.

Met een team van professionele thuishulpen biedt ThuisHulp Breda de juiste huishoudelijke ondersteuning. Onze professionals kijken samen met jou naar jouw wensen en behoeften. Zijn er taken die je met hulp nog kunt uitvoeren? Dan ondersteunt onze thuishulp je daarbij. Is het nodig dat alles voor je geregeld wordt? Ook dat behoort tot onze vele mogelijkheden. Na een uitgebreid intakegesprek met jouw vaste zorgcoördinator krijg jij de juiste hulp. Het is tenslotte jouw huis.

Persoonlijke aandacht

Een goede klik tussen jou en je thuishulp is heel belangrijk. Ook persoonlijke aandacht hoort bij ons takenpakket en wij doen hier onze uiterste best voor. Verandert je zorgbehoefte? Geef het aan bij jouw thuishulp of zorgcoördinator. Wij passen de ondersteuning aan. ThuisHulp Breda: voor hulp op jouw manier. 

Nog geen WMO indicatie? Neem dan contact op met Zorg voor elkaar Breda op telefoonnummer 076 – 525 15 15 of raadpleegde website.

Particuliere
hulp

Voor particuliere hulp kun je bij ThuisHulp Breda terecht. Je hebt hiervoor geen WMO-indicatie nodig. Jouw wensen en behoeften zijn altijd leidend! De ondersteuning wordt uitgevoerd door een van onze deskundige en betrouwbare medewerkers.

Frequentie en
uren

Met de particuliere thuishulp van ThuisHulp Breda houd je jouw huishouden eenvoudig op orde. Je bepaalt zelf de frequentie en het aantal uren hulp die je ontvangt.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.