Ons werk houdt niet
op bij schoonmaken

Huishoudelijke hulp

Een schoon huis, een opgemaakt bed en een kast vol frisgewassen kleding. Voor veel mensen is dit een vanzelfsprekendheid. Maar soms lukt het tijdelijk of permanent niet meer deze huishoudelijke taken zelf uit te voeren. In dit geval kan ThuisHulp Breda uitkomst bieden.

Met een team van professionele thuishulpen biedt ThuisHulp Breda de juiste huishoudelijke ondersteuning. Onze professionals kijken samen met u naar uw wensen en behoeften. Tijdens het intakegesprek wordt besproken wat er bij u nodig is. Zijn er taken die u met hulp nog kunt uitvoeren? Of is het nodig dat er meerdere huishoudelijke taken worden overgenomen, onze thuishulp helpt u daar graag bij. Op basis van het intakegesprek gaan wij opzoek naar de juiste hulp.

Persoonlijke aandacht

Naast persoonlijke aandacht vinden wij een goede klik tussen u en uw thuishulp heel belangrijk. Verandert uw zorgbehoefte? Geef het aan bij uw thuishulp of zorgcoördinator. Dan gaan wij opnieuw de wensen en behoeften in kaart brengen.  

 

Mogelijkheden

Hulp via de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo)

Wilt u een Wmo indicatie aanvragen? Neem voor meer informatie contact op met Zorg voor elkaar Breda op telefoonnummer 076 – 525 15 15 of raadpleeg de website.

 
 

Particulier hulp

Voor particuliere hulp kunt u bij ThuisHulp Breda terecht. Uw wensen en behoeften gaan altijd in overleg met een van onze zorgcoördinatoren. De ondersteuning wordt uitgevoerd door een van onze deskundige en betrouwbare thuishulpen.

 
 

Wet langdurige zorg (WLZ)

Ook als u een Wlz indicatie heeft kunt u hulp aanvragen via Thuishulp Breda.