Samenwerken binnen
het zorgnetwerk

Extra diensten

Met welke partijen
werken we samen?

ThuisHulp Breda heeft een groot zorgnetwerk en werkt samen met verschillende organisaties in de regio.
Hierdoor kunnen we verschillende aanvullende diensten leveren. Lees hieronder meer.

MediPlus hulpmiddelen

MediPlus Hulpmiddelen is een vertrouwde naam in Breda en omgeving. Sinds 2012 is de winkel gevestigd op een mooie grote locatie, met gratis parkeerplaatsen én een bushalte voor de deur.

MediPlus is dé winkel voor sport- en zorghulpmiddelen voor alle fases van het leven. In de grote en overzichtelijke showroom word je ontvangen door deskundig personeel om je het juiste advies te geven over de producten, maar ook over de veranderingen in de wet- en regelgeving rondom de vergoeding van deze hulpmiddelen.
MediPlus nodigt je van harte uit om de producten uit de webshop te komen bekijken in de winkel. De koffie staat klaar!


Kijk voor meer informatie op de website van Mediplus: www.mediplus.nl

De Brabantse Tafel (maaltijdservice)

Iedereen verdient het om een gezonde en smakelijke maaltijd te kunnen nuttigen. Daarom is de Brabantse tafel dagelijks met veel passie bezig om vers bereide maaltijden bij de klanten thuis te bezorgen. Het team met medewerkers is betrokken en gericht op een dienstverlening die verder gaat dan alleen het bezorgen van een maaltijd. Om als maaltijdservice in Breda de maximale service te kunnen verlenen werken we samen met gemeenten, professionals, (zorg)organisaties en mantelzorgers om te voorzien in een goed welbevinden van de klanten in Breda.

Kijk voor meer informatie op de website van De Brabantse Tafel.

Kosten

De maaltijdservice van Jochem Vogels is beschikbaar voor iedereen. Een maaltijd bestellen is eenvoudig te bestellen vanaf 6,39 euro. Inwoners van 65 jaar en ouderen die de beschikking hebben over een BredaPas krijgen bovendien een aantrekkelijke korting en betalen slechts 3,24 euro per hoofdgerecht.

Mantelzorgers of ouderen die op zoek zijn naar een goede maaltijd kunnen een proefbox bestellen door te bellen naar Jochem Vogels via 076-820 02 60. De Brabantse Tafel is actief in de gemeenten Breda, Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Drimmelen, Etten-Leur, Geertruidenberg, Gilze en Rijen, Oosterhout, Werkendam en Zundert.

Kijk voor meer informatie op de website van De Brabantse Tafel.

Brandveilig Leven Breda

ThuisHulp Breda heeft een groot zorgnetwerk en werkt ook nauw samen met de ambassadeurs Brandveilig Leven uit Breda. Deze groep ambassadeurs zet zich geheel vrijwillig in voor jou als inwoner van Breda.

Zo brengen de ambassadeurs van Brandveilig Leven graag een bezoek bij jou thuis en helpen ze je graag bij het brandveilig inrichten van je woning. Zij doen dit op jouw verzoek en op een moment dat het jou uitkomt. Tijdens dit bezoek wordt een woningcheck uitgevoerd en worden tips en informatie gegeven over een veilige leefomgeving en over hoe je veilig kan vluchten mocht dat nodig zijn.

Samen maken we Breda zo veilig mogelijk!