Samenwerken binnen
het zorgnetwerk

Extra diensten

Met welke partijen
werken we samen?

ThuisHulp Breda heeft een groot zorgnetwerk en werkt samen met verschillende organisaties in de regio.
Hierdoor kunnen we verschillende aanvullende diensten leveren. Lees hieronder meer.

MediPlus hulpmiddelen

MediPlus Hulpmiddelen is een vertrouwde naam in Breda en omgeving. Sinds 2012 is de winkel gevestigd op een mooie grote locatie, met gratis parkeerplaatsen én een bushalte voor de deur.

MediPlus is dé winkel voor sport- en zorghulpmiddelen voor alle fases van het leven. In de grote en overzichtelijke showroom word je ontvangen door deskundig personeel om je het juiste advies te geven over de producten, maar ook over de veranderingen in de wet- en regelgeving rondom de vergoeding van deze hulpmiddelen.
MediPlus nodigt je van harte uit om de producten uit de webshop te komen bekijken in de winkel. De koffie staat klaar!


Kijk voor meer informatie op de website van Mediplus: www.mediplus.nl

Eten met gemak!

Thuishulp Breda is ontstaan uit de winkel MediPlus Hulpmiddelen en Thuiszorg DAT en richt zich als zorgaanbieder op huishoudelijke en particuliere hulp aan inwoners van Breda. Dit met als doel mensen langer zelfstandig in hun eigen vertrouwde omgeving te laten wonen. ThuisHulp Breda heeft haar dienstenpakket uitgebreid met de maaltijdservice van Eten met gemak. Daarmee vergroot de zorgaanbieder haar aanbod op het gebied van huishoudelijke hulp.
Via de maaltijdservice van Eten met gemak van Jochem Vogels krijgen cliënten elke week koelverse maaltijden aan huis bezorgd, die ze eenvoudig kunnen verwarmen. Zij hebben de keuze uit een wekelijks variërend en uitgebreid assortiment aan gerechten en kunnen de maaltijden aanvullen met een voorgerecht, nagerecht of bijgerecht. Dit alles gebeurt vanuit een persoonlijke benadering waarbij rekening wordt gehouden met verschillende dieetvormen.
Philip van den Berg, directeur van ThuisHulp Breda, is blij met de samenwerking. De warme maaltijd is een belangrijk onderdeel van zelfstandig wonen. Met Eten met Gemak, dat de kwalitatief goede maaltijden aan huis bezorgt, heeft ThuisHulp Breda een lokale partner gevonden die hetzelfde hoge kwaliteitsniveau nastreeft.

Kosten

De maaltijdservice van Jochem Vogels is beschikbaar voor iedereen. Een maaltijd bestellen is eenvoudig te bestellen vanaf 6,39 euro. Inwoners van 65 jaar en ouderen die de beschikking hebben over een BredaPas krijgen bovendien een aantrekkelijke korting en betalen slechts 3,24 euro per hoofdgerecht.

Mantelzorgers of ouderen die op zoek zijn naar een goede maaltijd kunnen een proefbox bestellen door te bellen naar Jochem Vogels via 076-820 02 60. Eten met Gemak is actief in de gemeenten Breda, Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Drimmelen, Etten-Leur, Geertruidenberg, Gilze en Rijen, Oosterhout, Werkendam en Zundert.

Kijk voor meer informatie op de website van Eten met gemak.

Brandveilig Leven Breda

ThuisHulp Breda heeft een groot zorgnetwerk en werkt ook nauw samen met de ambassadeurs Brandveilig Leven uit Breda. Deze groep ambassadeurs zet zich geheel vrijwillig in voor jou als inwoner van Breda.

Zo brengen de ambassadeurs van Brandveilig Leven graag een bezoek bij jou thuis en helpen ze je graag bij het brandveilig inrichten van je woning. Zij doen dit op jouw verzoek en op een moment dat het jou uitkomt. Tijdens dit bezoek wordt een woningcheck uitgevoerd en worden tips en informatie gegeven over een veilige leefomgeving en over hoe je veilig kan vluchten mocht dat nodig zijn.

Samen maken we Breda zo veilig mogelijk!