Vacature Helpende

Algemeen
Heb jij een zorgachtergrond? En vind je het een uitdaging om jouw kwaliteiten en kennis in te zetten voor een startende organisatie vol enthousiaste medewerkers? Dat op een plek waar jij alle ruimte hebt voor jouw eigen inbreng, waar je mag meedenken over de verdere ontwikkeling van de organisatie (graag zelfs!) en waar geen dag hetzelfde is? Wil je werken op momenten dat het jou uitkomt? Bijvoorbeeld tijdens de weekenden, ochtenden of schoolvakanties? Of juist tijdens schooluren? Lees dan verder, want misschien zijn jij en ThuisHulp Breda Wijkverpleging wel de perfecte match.
Als helpende draag jij met je collega’s zorg voor een fijne dag voor onze cliënten. Hierbij zijn eigen regie, zelfredzaamheid, preventie en persoonlijke aandacht van groot belang. Ben je enthousiast? Lees nog even door!

Jouw taken
Als helpende werk je zelfstandig, maar ben je wel onderdeel van een team. Dit team bestaat uit andere helpenden, helpenden+, verzorgenden IG, verpleegkundigen en wijkverpleegkundigen. Een hoop deskundigheid dus.
Je komt thuis bij allerlei mensen thuis. Mensen met een eigen verhaal, een eigen persoonlijkheid én een eigen zorgvraag. Jij bent met jouw team verantwoordelijk voor het in stand houden van de eigen regie en zelfredzaamheid van deze mensen. Waar nodig bied je hulp bij persoonlijke verzorging. Denk hierbij aan taken als wassen en het aandoen van steunkousen. Maar je hebt ook een signalerende rol. Merk je dat de zorgvraag verandert, rapporteer dit dan en bespreek het met je collega’s. Samen bekijk je dan wat eventueel anders kan of moet.

Wat wij jou bieden
Naast een hoop vrijheid, zelfstandigheid, een goede werksfeer en op zijn tijd een teamborrel, bieden wij jou een arbeidsovereenkomst van één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.
De contracturen zijn afgestemd op jouw wensen en variëren tussen 12 en 24 uur per week.
De salarisinschaling is volgens CAO VVT in FWG 25. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden zoals vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en de mogelijkheid tot het lease van een fiets.
ThuisHulp Breda Wijkverpleging biedt jou daarnaast de mogelijkheid om vakinhoudelijke scholingen te volgen. Graag zelfs!

Wat wij van jou vragen
Wij vragen van jou een diploma helpende. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij je werk met plezier doet. Daar zijn we samen verantwoordelijk voor. Hart voor de thuiszorg staat daarom ook op ons prioriteitenlijstje. Dat hebben wij ook!
We verwachten verder dat jij je flexibel opstelt en een fijne collega bent.

Solliciteren
Spreekt dit jou aan? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@thuishulpbreda.nl of bel naar ThuisHulp Breda Wijkverpleging tel: 076-8200355