Vacature Verpleegkundige

Algemeen
Heb jij een zorgachtergrond? En vind je het een uitdaging jouw kwaliteiten en kennis in te zetten voor een startende organisatie vol enthousiaste medewerkers? Dat op een plek waar jij alle ruimte hebt voor jouw eigen inbreng, waar je mag meedenken over de verdere ontwikkeling van de organisatie (graag zelfs!) en waar geen dag hetzelfde is? Wil je werken op momenten dat het jou uitkomt? Bijvoorbeeld tijdens de weekenden, ochtenden of schoolvakanties? Of juist tijdens schooluren? Lees dan verder, want misschien zijn jij en ThuisHulp Breda Wijkverpleging wel de perfecte match.
Als verpleegkundige niveau 4 draag jij met je collega’s zorg voor een goede start van de dag voor onze cliënten. Hierbij zijn eigen regie, zelfredzaamheid en persoonlijke aandacht van groot belang.
Ben je enthousiast? Lees nog even door!

Jouw taken
Als verpleegkundige niveau 4 werk je zelfstandig, maar ben je wel onderdeel van een team. Dit team bestaat uit andere verpleegkundigen, verzorgenden IG, helpenden, helpenden+, verpleegkundigen en wijkverpleegkundigen. Een hoop deskundigheid dus.
Je komt bij allerlei mensen thuis, want zorg verleen je achter de voordeur. Mensen met een eigen verhaal, een eigen persoonlijkheid én een eigen zorgvraag. Deze zorgvraag kan van langdurige of tijdelijke aard zijn en kan gericht zijn op eenzaamheid, dementie, chronische of psychiatrische klachten.
Jij bent met jouw team verantwoordelijk voor het in stand houden van de eigen regie en zelfredzaamheid van deze mensen. Je bent een kei in het zien van de hele situatie, alsof je er met een helikopter boven hangt. Je verricht indien nodig een breed scala aan verzorgende en verpleegtechnische handelingen als zoals wondzorg, het toedienen van sondevoeding en het injecteren van bijvoorbeeld medicatie.
Maar je hebt ook een signalerende en coördinerende rol. Merk je dat de zorgvraag verandert, rapporteer dit dan en bespreek het met de cliënt, zijn of haar contactpersoon én je collega’s. Samen bekijk je dan wat eventueel anders kan of moet. Voor laag- en midden-complexe zorg ben jij eindverantwoordelijke.
Je schakelt gemakkelijk met de wijkverpleegkundigen uit jouw team. Samen zorgen jullie ervoor dat de zorg past bij de zorgbehoefte van de cliënt.
Zorg van hoge kwaliteit staat centraal en jij gaat daarvoor! Om ook anderen te helpen bij het uitvoeren van kwaliteitszorg, begeleid en coach jij collega-zorgverleners. Dit vind je een toffe taak!

Wat wij jou bieden
Naast een hoop vrijheid, zelfstandigheid, een goede werksfeer en op zijn tijd een teamborrel, bieden wij jou een arbeidsovereenkomst van één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.
De contracturen zijn afgestemd op jouw wensen en variëren tussen 12 en 28 uur per week. De salarisinschaling is volgens CAO VVT en FWG 45 Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden zoals vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en de mogelijkheid tot het lease van een fiets.
ThuisHulp Breda Wijkverpleging biedt jou daarnaast de mogelijkheid om vakinhoudelijke scholingen te volgen. Graag zelfs!

 Wat wij van jou vragen
Wij vragen van jou een diploma verpleegkunde niveau 4. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij je werk met plezier doet en een fijne collega bent. Daar zijn we samen verantwoordelijk voor. Hart voor de wijkverpleging staat daarom ook op ons prioriteitenlijstje. Dat hebben wij ook!
We verwachten verder dat je je flexibel opstelt, een kritische blik hebt, een bijdrage levert aan kwaliteitsverbetering in de zorg, professioneel bent én van een uitdaging houdt.
Ervaring in de wijkverpleging is een pré.

Solliciteren
Spreekt dit jou aan? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@thuishulpbreda.nl of bel naar ThuisHulp Breda Wijkverpleging tel: 076-8200355