Vacature Verzorgende IG

Algemeen
Heb jij een zorgachtergrond? En vind je het een uitdaging om jouw kwaliteiten en kennis in te zetten voor een startende organisatie vol enthousiaste medewerkers? Dat op een plek waar jij alle ruimte hebt voor jouw eigen inbreng, waar je mag meedenken over de verdere ontwikkeling van de organisatie (graag zelfs!) en waar geen dag hetzelfde is? Wil je werken op momenten dat het jou uitkomt? Bijvoorbeeld tijdens de weekenden, ochtenden of schoolvakanties? Of juist tijdens schooluren? Lees dan verder, want misschien zijn jij en ThuisHulp Breda Wijkverpleging wel de perfecte match.
Als verzorgende IG draag jij met je collega’s zorg voor een goede dag voor onze cliënten en voor zorg van kwalitatief hoog niveau. Hierbij zijn eigen regie, zelfredzaamheid en persoonlijke aandacht (spatie teveel) van groot belang. Ben je enthousiast? Lees nog even door!

Jouw taken
Als verzorgende IG werk je zelfstandig, maar ben je wel onderdeel van een team. Dit team bestaat uit andere verzorgenden IG, helpenden, helpenden+, verpleegkundigen en wijkverpleegkundigen. Een hoop deskundigheid dus.
Je komt thuis bij allerlei mensen thuis, want zorg verleen je achter de voordeur. Mensen met een eigen verhaal, een eigen persoonlijkheid én een eigen zorgvraag. Deze zorgvraag kan van langdurige of tijdelijke aard zijn en kan gericht zijn op eenzaamheid, dementie, chronische of psychiatrische klachten.
Jij bent met jouw team verantwoordelijk voor het in stand houden van de eigen regie en zelfredzaamheid van deze mensen. Je verricht indien nodig een breed scala aan verzorgende en verpleegtechnische handelingen zoals wondzorg, het toedienen van sondevoeding en het injecteren van bijvoorbeeld medicatie.
Maar je hebt ook een signalerende en coördinerende rol. Merk je dat de zorgvraag verandert, rapporteer dit dan en bespreek het met de cliënt, zijn of haar contactpersoon én je collega’s. Samen bekijk je dan wat eventueel anders kan of moet. Voor laagcomplexe zorg ben jij eindverantwoordelijke.
Jij maakt vervolgens de vertaalslag van het zorgplan naar de concrete wensen en behoeften van de cliënt. Besef: met jouw ondersteuning kunnen zij langer wonen in hun vertrouwde thuisomgeving. Gezondheid is geen doel op zich maar voor cliënten een belangrijk middel om te kunnen blijven doen wat zij willen.

Wat wij jou bieden
Naast een hoop vrijheid, zelfstandigheid, een goede werksfeer en op zijn tijd een teamborrel, bieden wij jou een arbeidsovereenkomst van één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.
De contracturen zijn afgestemd op jouw wensen en variëren tussen 12 en 28 uur per week. De salarisinschaling is volgens CAO VVT in FWG 40. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden zoals vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en het lease van een fiets.
ThuisHulp Breda Wijkverpleging biedt jou daarnaast de mogelijkheid om vakinhoudelijke scholingen te volgen. Graag zelfs!

Wat wij van jou vragen
Wij vragen van jou een diploma verzorgende IG. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij je werk met plezier doet en een fijne collega bent. Daar zijn we samen verantwoordelijk voor. Hart voor de thuiszorg staat daarom ook op ons prioriteitenlijstje. Dat hebben wij ook!
We verwachten verder dat je je flexibel opstelt, klantgericht bent, professioneel opstelt, kritisch bent en positief bent én houdt van een uitdaging.
Ervaring in de wijkverpleging is een pré.

Solliciteren
Spreekt dit jou aan? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@thuishulpbreda.nl of bel naar ThuisHulp Breda Wijkverpleging tel: 076-8200355